Kaart
LUNCH
Voorgerecht
Pastinaaksoep / gerookte onglet
Of
Oesters – 4st
supplement €4,00
Hoofdgerecht
Catch of the day / gebakken paddenstoelen met jasmijnrijst / kruidenboter
Nagerecht
Koffie / Thee
€29,00
Kaart
Delen of lekker voor jezelf houden
Charcuterieplank
€22.00
selectie vleeswaren / grissini
Gegrilde witte pens 'carcasse'
€15.30
ajuiencompote 'mibrasa' / pickels / bloemkool met vadouvan
Gefrituurde cannoli ibérico
€13.70
txistorra / homemade ketchup
Oesters
€15.00 / €28.70 / €37.30
volgens marktaanbod (3, 6 of 9 stuks)
Huisgemaakte garnaalkroketjes
€16.00
crème van peterselie / citroen
Langoustines ‘mibrasa’
€21.70
3 stuks / kashmir en limoen boter / pittige salades
Goujonettes
€15.70
gefrituurde visreepjes / tartaarsaus
Pimientós de padron
€12.00
berloumi / labneh / paprikadip
Fazantenpaté (110gr)
€ 13.50
brioche / chutney rode ui
Kaart
Voorgerechten
Onglet 'tataki'
€22.30
spitskool / wortel / crème van aubergine en garum / lookchips / olie van pijpajuin
Ambachtelijke kaaskroket met foelie
1st €16.00 / 2st €24.00
salade van rucola en veldsla / couscous met groenten / notencrumble / paprikadip / gefrituurde peterselie
Carpaccio
€17.70
rucola / parmezaan / pijnboompitten / zongedroogde tomaat / balsamico
Ravioli ganzenlever en truffel
€ 25.00
pompoen / eringi / gekonfijte eend / romige paddenstoelen met garum
Toast champignon
€ 20.70
brioche / lokale paddenstoelen / bieslookolie / crème van Pas de Rouge / mimolette
Kaart
Hoofdgerechten
Onglet ‘mibrasa’
€35.00
aardappelmousseline met butternut / gebraiseerd witloof / rode wijnsaus
Onglet ‘a la plancha’
€33.50
salade met koolrabi, radijs en bietjes / verse frieten / sjalotsaus
Ribeye ' Txogitxu'
€37.00
salade met koolrabi, radijs en bietjes / verse frieten / sjalotsaus
Filet pur
€39.70
romige paddenstoelen / koolblaadjes / gekonfijte aardappel / sjalot
gebakken ganzenlever ( €7.00 )
Catch of the day
€34.00
noordzeevis / parelcouscous met pompoen, knolselder, rode ui en koolblaadjes / salieolie
Cannelloni ricotta
€26.00
ricotta / spinazie en champignons / crème van pastinaak en Pas de Rouge
Hertenkalffilet
€38.00
pompoen, spruitjes en jonge wortel / polenta / jus van kardemom en rode wijn
Zeetong ‘Meunière’
€46.00
in boter gebakken / citroen / witloofsalade / verse frieten
Pasta truffel
€29.00
penne / romige paddenstoelen / spinazie / verse truffel
Varkenswangetjes
€ 27.50
varkenswangetjes in St. Bernardus / witloofsalade met graantjesmosterd en appel / aardappelkroket
Huisbereide rundstaraar
€ 27.50
handgesneden West-Vlaams rood / groentensalade / verse frietjes
Kaart
Nagerechten
Crème brûlée
€9.30
gekarameliseerde crème anglaise / vanille
Tiramisu
€10.00
mascarpone / amaretto / boudoir
Coupe colonel
€11.00
vodka / citroensorbet
Dame blanche
€14.00
vanille roomijs / chocoladesaus / half-opgeklopte room
Panna cotta met lavendel
€ 13.70
coulis van kiwibes / crumble
Cinnamon bun
€12.00
amandelijs / chocoladesaus
Sabayon met fruitbier
€14.00
peer / vanille roomijs / chocoladecrumble
Moelleux
€14.30
warme en hartige chocoladecake met lopende chocolade / gezouten witte chocolade karamel / crumble van chocolade / kersen roomijs
Kaasbordje 'Komptoir'
€20.00
5 kazen volgens aanbod / compote
Kaart
Voor het kleine gezelschap
Varkenswangetjes
€ 17.00
salade volgens aanbod / aardappelkroket
Gefrituurde goujonettes
€16.70
salade volgens aanbod / frieten / tartaarsaus
Kaaskroket
€17.70
salade volgens aanbod / frieten
Onglet ‘a la plancha’
€17.70
salade volgens aanbod / frietjes / sjalotsaus
Zeetong
€ 24.00
salade volgens aanbod / frietjes
Kaart
Ontbijt
Wens je graag te komen ontbijten bij Brasserie Onglet?
Dat kan!
Iedere eerste zondag van de maand organiseren wij een ontbijt in samenwerking met mobiele koffiebar Àrôme.