Kaart

LUNCH

Voorgerecht

Pastinaaksoep / gerookte onglet

Of

Oesters – 4st
supplement €4,00

Hoofdgerecht

Catch of the day / gebakken paddenstoelen met jasmijnrijst / kruidenboter

Nagerecht

Koffie / Thee

€29,00

Kaart

Delen of lekker voor jezelf houden

Charcuterieplank

€22.00
selectie vleeswaren / grissini

Gegrilde witte pens 'carcasse'

€15.30
ajuiencompote 'mibrasa' / pickels / bloemkool met vadouvan

Gefrituurde cannoli ibérico

€13.70
txistorra / homemade ketchup

Oesters

€15.00 / €28.70 / €37.30
volgens marktaanbod (3, 6 of 9 stuks)

Huisgemaakte garnaalkroketjes

€16.00
crème van peterselie / citroen

Langoustines ‘mibrasa’

€21.70
3 stuks / kashmir en limoen boter / pittige salades

Goujonettes

€15.70
gefrituurde visreepjes / tartaarsaus

Pimientós de padron

€12.00
berloumi / labneh / paprikadip

Fazantenpaté (110gr)

€ 13.50
brioche / chutney rode ui

Kaart

Voorgerechten

Onglet 'tataki'

€22.30
spitskool / wortel / crème van aubergine en garum / lookchips / olie van pijpajuin

Ambachtelijke kaaskroket met foelie

1st €16.00 / 2st €24.00
salade van rucola en veldsla / couscous met groenten / notencrumble / paprikadip / gefrituurde peterselie

Carpaccio

€17.70
rucola / parmezaan / pijnboompitten / zongedroogde tomaat / balsamico

Ravioli ganzenlever en truffel

€ 25.00
pompoen / eringi / gekonfijte eend / romige paddenstoelen met garum

Toast champignon

€ 20.70
brioche / lokale paddenstoelen / bieslookolie / crème van Pas de Rouge / mimolette

Kaart

Hoofdgerechten

Onglet ‘mibrasa’

€35.00
aardappelmousseline met butternut / gebraiseerd witloof / rode wijnsaus

Onglet ‘a la plancha’

€33.50
salade met koolrabi, radijs en bietjes / verse frieten / sjalotsaus

Ribeye ' Txogitxu'

€37.00
salade met koolrabi, radijs en bietjes / verse frieten / sjalotsaus

Filet pur

€39.70
romige paddenstoelen / koolblaadjes / gekonfijte aardappel / sjalot
gebakken ganzenlever ( €7.00 )

Catch of the day

€34.00
noordzeevis / parelcouscous met pompoen, knolselder, rode ui en koolblaadjes / salieolie

Cannelloni ricotta

€26.00
ricotta / spinazie en champignons / crème van pastinaak en Pas de Rouge

Hertenkalffilet

€38.00
pompoen, spruitjes en jonge wortel / polenta / jus van kardemom en rode wijn

Zeetong ‘Meunière’

€46.00
in boter gebakken / citroen / witloofsalade / verse frieten

Pasta truffel

€29.00
penne / romige paddenstoelen / spinazie / verse truffel

Varkenswangetjes

€ 27.50
varkenswangetjes in St. Bernardus / witloofsalade met graantjesmosterd en appel / aardappelkroket

Huisbereide rundstaraar

€ 27.50
handgesneden West-Vlaams rood / groentensalade / verse frietjes

Kaart

Nagerechten

Crème brûlée

€9.30
gekarameliseerde crème anglaise / vanille

Tiramisu

€10.00
mascarpone / amaretto / boudoir

Coupe colonel

€11.00
vodka / citroensorbet

Dame blanche

€14.00
vanille roomijs / chocoladesaus / half-opgeklopte room

Panna cotta met lavendel

€ 13.70
coulis van kiwibes / crumble

Cinnamon bun

€12.00
amandelijs / chocoladesaus

Sabayon met fruitbier

€14.00
peer / vanille roomijs / chocoladecrumble

Moelleux

€14.30
warme en hartige chocoladecake met lopende chocolade / gezouten witte chocolade karamel / crumble van chocolade / kersen roomijs

Kaasbordje 'Komptoir'

€20.00
5 kazen volgens aanbod / compote

Kaart

Voor het kleine gezelschap

Varkenswangetjes

€ 17.00
salade volgens aanbod / aardappelkroket

Gefrituurde goujonettes

€16.70
salade volgens aanbod / frieten / tartaarsaus

Kaaskroket

€17.70
salade volgens aanbod / frieten

Onglet ‘a la plancha’

€17.70
salade volgens aanbod / frietjes / sjalotsaus

Zeetong

€ 24.00
salade volgens aanbod / frietjes

Kaart

Ontbijt

Wens je graag te komen ontbijten bij Brasserie Onglet?

Dat kan!

Iedere eerste zondag van de maand organiseren wij een ontbijt in samenwerking met mobiele koffiebar Àrôme.