Kaart

LUNCH

Voorgerecht

Aardappelsoep met postelein / traag gegaard spek / prei

Of

Oesters – 4st
supplement €4,00

Hoofdgerecht

Varkenswangetjes /gestoofd witloof / aardappelkroketten
Berloumi / geplette aardappel met zure room / geroosterde spitskool

Nagerecht

Koffie / Thee

€29,00

Kaart

Delen of lekker voor jezelf houden

Charcuterieplank

€22.70
selectie vleeswaren door ‘slagerij Mortier’ / condimenten / grissini

Gegrilde witte pens

€15.30
appel, koolrabi en bietjes / krokante uien crumble / dip van graantjesmosterd

Oesters

€15.00 / €28.70 / €37.30
volgens marktaanbod (3, 6 of 9 stuks)

Langoustines ‘mibrasa’

€21.70
3 stuks / kashmir en limoen boter / pittige salades

Onglet ‘tataki’

€22.30
gegrilde avocado / groene slablaadjes / krokante aardappel en pastinaak / gebrande boter met shoyu / dashimayonaise

Goujonettes

€15.70
gefrituurde visreepjes / tartaarsaus

Kaart

Voorgerechten

Ambachtelijke kaaskroket met foelie

1st €16.00 / 2st €24.00
salade van rode biet, raap en daikon / notencrumble / paprikadip / gefruite peterselie

Coquille

€25.30
crème van butternut / gepekelde beukenzwam / nootmuskaat / crumble van spek en hazelnoot / olie van groene kruiden

Carpaccio

€18.70
rucola / parmezaan / geroosterde pijnboompitten
supplement truffel (10 euro)

Toast champignon

€20.00
champignons gekweekt in Drongen / zachte look / crème van keiemtaler kaas / rucolaolie

Aardappelsoep

€12.70
postelein / prei / traag gegaard spek

Kaart

Hoofdgerechten

Onglet ‘mibrasa’

€32.30
gratin van herfstgroenten / gegrild slahartje / sjalotsaus

Onglet ‘a la plancha’

€32.30
salade met ocaknolletjes, radijs en appel / frieten / sjalotsaus

Filet pur

€39.70
gekonfijte aardappel / bospaddenstoelen / romige spinazie / saus op basis van madeira en cognac
supplement ‘rossini’ truffel en ganzenlever (15.50 euro)

Kalfsniertjes

€26.00
stoemp met spruitjes / spek en koolblaadjes / jus met graantjesmosterd

Catch of the day

€34.30
aardappelmousseline met mimolette kaas / schorseneren / ‘beurre blanc’ aardpeer

Hoevekip ‘coq au vin’

€29.70
rodewijnsaus met spek, sjalot, champignons / geroosterde worteltjes / aardappelkroket

Zeetong ‘Meunière’

€44.70
in boter gebakken / citroen / witloofsalade met veldsla / frieten

Tortelloni met ricotta en spinazie

€28.70
crème van wintergroenten / paddenstoelen / salie olie met hazelnoot

Kaart

Nagerechten

Crème brûlée

€9.30
gekarameliseerde crème anglaise / vanille

Dame blanche

€14.00
vanille ijs / chocoladesaus / half-opgeklopte room

Sabayon met koffie

€13.70
gepocheerde peer / amandel roomijs / crumble van chocolade / minimaal 2p

Moelleux

€14.30
warme en hartige chocoladecake met lopende chocolade / witte chocolade karamel / crumble van chocolade / kersen roomijs

Broodpudding

€12.70
brood gebak met rozijnen / gekarameliseerde appel / rum en rozijn roomijs

Kaasbordje

€20.00
5 italiaanse kazen / brood / compote volgens seizoen

Kaart

Voor het kleine gezelschap

Hoevekipfilet

€15.30
verse appelmoes / aardappelkroket / sjalotsaus

Gefrituurde goujonettes

€16.70
salade volgens aanbod / frieten / tartaarsaus

Kaaskroket

€17.70
salade volgens aanbod

Onglet ‘a la plancha’

€17.70
salade volgens aanbod / gekonfijte aardappelen / sjalotsaus