Kaart

LUNCH

Voorgerecht

Soep van knolgroenten / spek

Of

Oesters – 4st
supplement €4,00

Hoofdgerecht

Zalmfilet / spinazieaardappelmousseline / mosterdsaus
Tortelloni spinazie en ricotta / crème van wintergroenten / rucola / parmezaan

Nagerecht

Koffie / Thee

€29,00

Kaart

Delen of lekker voor jezelf houden

Charcuterieplank

€22.70
selectie vleeswaren door ‘slagerij Mortier’ / condimenten / grissini

Gegrilde witte pens

€15.30
appel, koolrabi en bietjes / krokante uien crumble / dip van graantjesmosterd

Gefrituurde cannoli ibérico

€13.70
yoghurtdip met gerookte paprika

Oesters

€15.00 / €28.70 / €37.30
volgens marktaanbod (3, 6 of 9 stuks)

Oesters 'Onglet' 2 stuks

€14.00
gerookte onglet / crème van avocado

Langoustines ‘mibrasa’

€21.70
3 stuks / kashmir en limoen boter / pittige salades

Goujonettes

€15.70
gefrituurde visreepjes / tartaarsaus

Pimientós de padron

€12.00
berloumi / labneh / paprikadip

Kaart

Voorgerechten

Onglet 'tataki'

€22.30
gegrilde avocado / krokante aardappel en pastinaak / soyasaus / dashimayonaise

Ambachtelijke kaaskroket met foelie

1st €16.00 / 2st €24.00
salade van rode biet, raap en daikon / notencrumble / paprikadip / gefruite peterselie

Asperge à la flamande

€18.70 / €28.00
witte asperges / mimosa van ei / boter / peterselie

Carpaccio

€17.70
rucola / parmezaan / pijnboompitten / zongedroogde tomaat / balsamico
supplement truffel (10 euro)

Vitello anguilla

€15,00
kalfsvlees / crème gerookte paling / radijs / asperge / rucola / kappertjes

Franse uiensoep

€11.70
toast met emmentaler

Kaart

Hoofdgerechten

Onglet ‘mibrasa’

€32.30
gegrilde asperges / bimi / kruidenboter / patatas bravas met aïoli

Onglet ‘a la plancha’

€32.30
salade met radijs, komkommer en lente-ui / verse frieten / sjalotsaus

Ribeye ' Dierendonck'

€37.00
salade met radijs, komkommer en lente-ui / verse frieten / groene peperroomsaus

Filet pur

€39.70
gekonfijte aardappel / paddenstoelen / romige spinazie / croutons / saus op basis van madeira en cognac
supplement ‘rossini’ truffel en ganzenlever (15.50 euro)

Lamsbout

€36.00
groene asperges / aardappelgratin met daslook / morieljesjus

Bouillabaisse

€34.00
noordzeevis, gamba, coquille en grijze garnalen / selder en prei / toast met rouille

Hoevekip 'Vol au vent'

€27.70
gehaktballetjes / champignons / bladerdeeggebakje / tuinkers / aardappelkroketten

Zeetong ‘Meunière’

€46.00
in boter gebakken / citroen / witloofsalade met veldsla / verse frieten

Tortelloni cacio e pepe

€28.70
jus van parmezaan / asperges / salie olie

Pasta vongole

€27.00
spaghetti / vongole / bottarga / witte wijn / daslook

Veggie caesar salade

€26.00
krokant gebakken veggie kip / salades / eitje / parmezaan / radijs / avocado / gekonfijte aardappel / croutons / dressing

Kaart

Nagerechten

Crème brûlée

€9.30
gekarameliseerde crème anglaise / vanille

Tiramisu

€10.00

Coupe colonel

€11.00
Vodka / citroensorbet

Dame blanche

€14.00
vanille ijs / chocoladesaus / half-opgeklopte room

Sabayon met koffie

€13.70
gepocheerde peer / amandel roomijs / crumble van chocolade / minimaal 2p

Moelleux

€14.30
warme en hartige chocoladecake met lopende chocolade / gezouten witte chocolade karamel / crumble van chocolade / kersen roomijs

Rijstpap

€12.70
saffraan / gekarameliseerde appel / vanille ijs

Kaasbordje

€20.00
5 italiaanse kazen / brood / compote volgens seizoen

Kaart

Voor het kleine gezelschap

Hoevekipfilet

€15.30
vol au vent / bladerdeegebakje / aardappelkroket

Gefrituurde goujonettes

€16.70
salade volgens aanbod / frieten / tartaarsaus

Kaaskroket

€17.70
salade volgens aanbod

Onglet ‘a la plancha’

€17.70
salade volgens aanbod / gekonfijte aardappelen / sjalotsaus